CARNI
Fegato di vitello alla veneziana
arg. Kalbsleber auf venezianische Art • Venetian calf's liver
22 Euro
Filetto all'Aceto Balsamico
arg. Rinderfilet in Balsamessigsauce • Fillet of beef in balsamic vinegar sauce
29,50 Euro
Filetto con Gamberoni
arg. Rinderfilet mit Gambas • Fillet of beef with king prawns
32,50 Euro
Filetto Santa Lucia
arg. Rinderfilet mit Mozzarella und Aubergine • Fillet of beef with Mozzarella and aubergine
33 Euro
Filetto alle Noci
arg. Rinderfilet mit Walnüssen • Fillet of beef with walnuts
32 Euro
Filetto con Funghi
Schweinemedaillons mit Pilzen • Pork medallions with mushrooms
19,50 Euro
Filetto alla Pizzaiola
arg. Rinderfilet in Tomatensauce • Fillet of beef with tomato sauce
29,50 Euro
Filetto al Gorgonzola
arg. Rinderfilet in Gorgonzolasauce • Fillet of beef with Gorgonzola sauce
29,90 Euro
Saltimbocca alla Romana
Saltimbocca mit Parmaschinken und Salbei • Saltimbocca with Parma ham and sage
23 Euro
Scaloppine »Osteria«
arg. Rindermedaillons in Senfsauce • Beef medallions with mustard sauce
22,50 Euro
Carre d'Agnello
Lammkarree • Rack of lamb
29,50 Euro
Cotolette d'Agnello al Rosmarino
Lammkotelett in Rosmarinsauce • Lamb chop with rosemary sauce
26,50 Euro
Ossobuco
Ossobuco Kalbsbein Scheibe • Osso buco
24 Euro